Кета в'ялена
Кета в'ялена
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
В'ялена кета — це делікатес, який приваблює своїм насиченим смаком і ніжною текстурою.
Як представник тихоокеанських лососів, кета відрізняється своєю поширеністю порівняно з родичами.
Вона мешкає на півночі Тихого океану, активно харчуючись у солоних водах до 3-4 років, а потім йде на нерест у прісні води.
Кета цінується за свою червону ікру, але також популярна через своє дієтичне та ніжне м’ясо.
В’ялити цю рибу — це чудовий спосіб зберегти її природні аромати та смакові якості.
М’ясо кети є легким і корисним, без протипоказань до вживання, тому лікарі радять включати її в раціон якомога частіше.
Спробуйте в'ялену кету і насолоджуйтеся її багатим смаком, який принесе море до вашого столу!